English
Nihongo
Nederlands

Contact met Moshi Moshi

Moshi Moshi beschikt niet over een fysiek bezoekadres. Dat is ook niet nodig. Via post, telefoon en e-mail kunt u ons altijd bereiken. Heeft u liever een persoonlijk gesprek? Dan kan dat uiteraard geregeld worden. U hoeft hiervoor slechts een afspraak te maken met één van de partners van Moshi Moshi.

In principe kunt u ons altijd bereiken. Een e-mail is natuurlijk zo verzonden, maar ook telefonisch zijn wij niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar. Wees niet bang dat u ons stoort; op momenten dat wij niet bereikbaar zijn, hebben wij onze telefoon daarop ingesteld. Indien u een opdracht voor ons heeft, stellen wij het op prijs als u zoveel mogelijk informatie geeft. Indien het om een vertaling gaat, kunt u ons altijd het brondocument meteen toesturen. Mocht u besluiten de opdracht niet aan ons uit te besteden, dan zullen wij het door u toegezonden materiaal vernietigen.

Contactgegevens Moshi Moshi

LinkedInTwitter

Moshi Moshi
Breestraat 15a
2311 CG Leiden

Telefoon: 071 - 73 70 354
Mobiel: 06 - 487 759 29

E-mail: info@japansevertalingen.nl
Website: http://www.japansevertalingen.nl/

Overige gegevens

KvK-nummer: 27360120
BTW-nummer: NL1069.35.744.B01
Bankrekeningnummer: NL31 INGB 0006 2509 18 (ING te Leiden)

Openingstijden Moshi Moshi

Moshi Moshi heeft geen bezoekadres en werkt mede daarom ook niet met openingstijden. U kunt ons altijd telefonisch bereiken (ook buiten kantooruren, al kan het dan zijn dat we niet in de gelegenheid zijn om uw oproep te beantwoorden) en wij trachten ook uw e-mails zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Indien u graag een persoonlijke afspraak wenst, kan dit geregeld worden. Aarzelt u niet om ons hiervoor te bellen of te mailen.

Moshi Moshi Japanse vertalingen en tolken