English
Nihongo
Nederlands

Ons helpen?

Beschikt u over vaardigheden op het gebied van onze dienstverlening en zou u graag op freelance basis opdrachten willen uitvoeren? Dan kunt u zich inschrijven bij Moshi Moshi! Op deze pagina vindt u de nodige informatie en het inschrijfformulier waarmee u zich kunt inschrijven. Beschikt u over vaardigheden die binnen het dienstverleningskader van Moshi Moshi vallen? Schrijf u dan vandaag nog (vrijblijvend) in!

Door het inschrijfformulier in te vullen, maakt u een eigen gebruikersaccount aan. Door via de site in te loggen met uw gebruikersaccount, krijgt u toegang tot de gegevens die u heeft ingevuld. Deze kunt u te allen tijde wijzigen. Ook kunt u hier aangeven als u niet langer actief wenst te zijn. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Wilt u verder weten wat er met uw gegevens gebeurt? Lees dan ons privacybeleid.

Voorwaarden

Gezien de grote diversiteit in soorten en maten van diensten die we verlenen, stellen wij geen andere specifieke eisen voor inschrijving dan dat u over vaardigheden beschikt, die kunnen worden ingezet bij de dienstverlening van Moshi Moshi. In het inschrijfformulier onderaan deze pagina vragen wij u om de nodige informatie over uzelf, zodat wij een beeld krijgen van uw vaardigheden. Schroomt u zich dus niet om zich in te schrijven, ook niet als u nog student bent. Wij gebruiken deze gegevens als criteria om te beoordelen of we u een opdracht zullen aanbieden of niet.

Ook vindt u een overeenkomst die de voorwaarden bevat die gelden wanneer u voor of via ons een opdracht uitvoert. Lees deze zorgvuldig door en bewaar deze op uw computer indien mogelijk. U kunt de voorwaarden hier te allen tijde terugvinden. U legt zich in ieder geval niet vast als u zich bij ons inschrijft, dus als u denkt dat u op enigerlei tijdstip wellicht graag een opdracht zou willen uitvoeren, aarzel dan vooral niet en schrijf u in!

Verdiensten

De verdiensten voor het vervullen van een opdracht bij Moshi Moshi verschillen. Deze zijn afhankelijk van het soort opdracht, de overeenkomst die wordt gesloten tussen Moshi Moshi en de opdrachtgever en de overeenkomst die wordt gesloten tussen Moshi Moshi en u.

Werkwijze

Door zich in te schrijven, wordt u opgenomen in onze database. Als er een opdracht bij ons binnenkomt, zullen wij, eventueel in overleg met de opdrachtgever, kandidaten selecteren aan wie we de opdracht aanbieden. Indien u geïnteresseerd bent, treden wij met u in overleg over vergoeding en eventuele extra voorwaarden en indien zowel een overeenkomst met de opdrachtgever, als met u wordt bereikt, zal de opdracht aan u worden uitbesteed.

Indien u via Moshi Moshi een opdracht voor een opdrachtgever uitvoert, vervult Moshi Moshi de rol van intermediair. Tenzij uitdrukkelijk anders wordt afgesproken, zal de voorbereiding, bemiddeling en de financiële kant, evenals de administratieve afhandeling, door Moshi Moshi worden geregeld.

Ten slotte willen we u erop wijzen dat een groot deel van de opdrachten die binnenkomen, door onszelf of door vaste opdrachtnemers wordt uitgevoerd. Indien u zich heeft ingeschreven en een tijdje niets van ons hoort, wil dat dus niet zeggen dat er niets binnenkomt, of erger nog, dat we u zijn vergeten.

Account

Door zich in te schrijven, maakt u een gebruikersaccount aan. Door in te loggen op onze website, kunt u hier te allen tijde uw gegevens raadplegen en eventueel wijzigen. Wij verzoeken u vriendelijk van tijd tot tijd uw gegevens in te zien en te controleren of zich geen veranderingen hebben voorgedaan. Ook kunt u zich in het opdrachtnemersgedeelte op non-actief stellen indien u (eventueel tijdelijk) niet meer wilt worden benaderd voor Moshi Moshi opdrachten.

Inschrijfformulier

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Herhaal:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
Adres en postcode:
Woonplaats:
Land:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Mobiel nummer:
Geboortedatum:
Geslacht: Man Vrouw
Rijbewijs: Ja Nee
In bezit van auto: Ja Nee
Talenkennis: Nederlands: Engels: Japans:
Frans: Duits: Spaans:
Italiaans: Chinees: Russisch:
Overige vaardigheden, kennis en talen:
Beëdigd vertaler: Nee Ja, namelijk:
Dienstverlening:
Welk soort diensten kunt en wilt u via Moshi Moshi verlenen?
Tariefindicaties:
Heeft u een idee hoeveel u per type opdracht zou vragen? Invullen niet verplicht.
Bankgegevens:
Vul hier de gegevens in van uw bankrekening om eventuele betalingen op te ontvangen (niet verplicht).
Over uzelf:
Plaatst u hier uw cv of andere relevantie informatie over uzelf?
Overige opmerkingen:
Schrijft u hier alles wat u ons verder nog wilt laten weten.

Voorwaarden voor registratie en voor uitvoering van opdrachten:
Ik heb de voorwaarden en het privacybeleid gelezen, begrepen en ga akkoord.

Moshi Moshi Japanse vertalingen en tolken