Japanse tolken en vertalers

Wij verzorgen professionele tolken Japans en vertalingen met behoud van de kleine nuances

Lessen Japans

Bij Moshi Moshi vinden we het belangrijk om onze kennis en ervaring te delen. Daarom bieden wij naast vertalingen en tolkdiensten ook lessen Japans aan. Of u nu een beginner bent met interesse voor Japan, basiskennis van het Japans wilt voor uw vakantie naar Japan, of u een gevorderd spreker bent die meer verdieping zoekt: wij staan graag voor u klaar.

Lessen Japans voor taalbeheersing
Het Japans behoort tot een compleet andere taalfamilie dan het Nederlands. Dit maakt het een uitdagende taal om te leren, maar ook een zeer interessante. Heeft u interesse om uw begrip van de Japanse taal (verder) uit te breiden? Dan kunt u bij ons terecht voor deskundige lessen Japans. Met aandacht voor idioom en grammatica, maar ook op een snel begrip van de taal in de praktijk. Misschien lukt het na een paar maanden al om een Japanse kinderfilm te begrijpen.

Culturele achtergrond en context
Het spreken van een taal wordt pas echt leuk als u de culturele context ervan begrijpt. Tijdens onze lessen Japans zullen we er dan ook voor zorgen dat hier voldoende aandacht voor is. Van geschiedenis tot populaire cultuur: u zult vlot het land Japan beter leren kennen.

Individuele Japanse les of leren in groepsverband
Wij geven zowel individueel als in groepsverband lessen Japans. Dit kan bij ons in Leiden, maar ook op locatie. Bent u van plan om een kantoor in Japan te openen? Dan kan het zinvol zijn om een aantal werknemers wegwijs te maken in de taal en cultuur. Maar ook voor individuele interesse of verdiepingscursussen bent u van harte welkom.

Bijles voor studenten Japans
Als student Japanse Taal en Cultuur is het nodig om in relatief korte tijd veel kennis over het Japans te vergaren. Dit is op zichzelf al een behoorlijke uitdaging, maar sommige studenten zijn op zoek naar nog iets extra’s. Is dit voor jou het geval? Neem dan eens contact op, wellicht kunnen we een verdiepingscursus samenstellen voor jou individueel of voor een groep medestudenten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.