Tolken Japans

Japanese interpreters 日本語通訳者

Wij verzorgen professionele tolken Japans en vertalingen met behoud van de kleine nuances

Tolken Japans

Bent u op zoek naar een Japanse tolk? Onze tolken kunnen Japans-Engels, Japans-Nederlands en omgekeerd voor u tolken. Andere talencombinaties zijn op aanvraag ook mogelijk. Wij bieden een ruim scala aan diensten aan.

Japanse tolk voor zakelijke gelegenheden

Bij zakelijke contacten spelen niet alleen de taal, maar ook de formele omgang en gebruiksnormen een belangrijke rol. Een tolk fungeert als gids, die u helpt te navigeren in een relatief onbekende omgeving. Zo weet u zeker dat u een goede indruk maakt op uw zakenpartners of contactpersonen. Uw zakelijke belangen worden probleemloos behartigd, zonder misverstanden. Twijfelt u of een tolk nodig is in uw situatie? Neem dan contact met ons op, of lees het blog: “Waarom een tolk?” Van alle markten thuis Welke vorm van tolken geschikt is, verschilt per situatie. Bij Moshi Moshi bieden we een ruim scala aan diensten, zodat u altijd goed gerepresenteerd wordt bij uw contacten. Wij zullen altijd van tevoren met u bespreken welke dienst voor u het meest geschikt is. De volgende opties zijn mogelijk:

Consecutief tolken

Bij consecutief tolken vertaalt de tolk uw verhaal in het Japans nadat u klaar bent met spreken. Deze vorm van tolken heeft de voorkeur als u de tijd wil nemen om de kleinste nuances van uw verhaal over te brengen.

Fluistertolken

Heeft u een persoon in uw publiek die de voertaal niet machtig is? Dan kan een fluistertolk Japans uitkomst bieden. Deze vorm van tolken trekt geen aandacht weg bij u of uw verhaal. Tegelijkertijd is uw verhaal toch begrijpelijk voor iedereen aanwezig in het publiek.

Simultaan tolken

Simultaan tolken houdt in dat uw tolk tegelijk met u spreekt. Hierdoor kan u uw verhaal op een natuurlijke, vloeiende manier houden. Er gaat nauwelijks tijd verloren aan wachten op de vertaling. Hierdoor is een organische vorm van communicatie mogelijk.

Remote tolken

Werken anno 2021. Nu het niet mogelijk is elkaar te bezoeken, zien we dat de communicatie almaar vaker online verloopt. Ook hierbij is het mogelijk om een tolk in te schakelen om uw online meeting soepel en succesvol te laten verlopen.

Overige diensten

Moshi Moshi denkt graag mee over dienstverlening die verder gaat dan het tolken alleen. Wij hebben veel ervaring met het doen van veldonderzoek. Daarnaast adviseren we graag over de Japanse cultuur en gebruiken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Naast tolken Japans kunt u bij Moshi Moshi ook terecht voor:

Vertaaldiensten

Japanse vertalingen vormen de kern van Moshi Moshi. Van Japans naar Nederlands of Engels en andersom

Lessen Japans

Japanse vertalingen vormen de kern van Moshi Moshi. Van Japans naar Nederlands of Engels en andersom

Overige diensten

Japanse vertalingen vormen de kern van Moshi Moshi. Van Japans naar Nederlands of Engels en andersom

Moshi Moshi levert topkwaliteit vertalers voor o.a.

Wij helpen u graag met uw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2024 Moshi Moshi Japanse Vertalingen. Alle rechten voorbehouden