Overige Diensten

Other services 他のサービス

Wij verzorgen professionele tolken Japans en vertalingen met behoud van de kleine nuances

Overige diensten

Bij Moshi Moshi zetten we graag een stapje extra. Daarom bieden we naast de standaard Japanse tolk– en vertaaldiensten nog een aantal opties. Zo kunnen wij u helpen met het doen van marktonderzoek voor uw zakelijke plannen in Japan. Daarnaast kunt u bij ons Japanse lessen en trainingen afnemen.

Marktonderzoek

Bent u van plan om een bedrijf op te zetten in Japan? Moshi Moshi ondersteunt u graag tijdens dit proces. Met onze uitgebreide kennis van de Japanse zakelijke cultuur en ons begrip van de taal en gebruiken, kunnen wij een deskundig marktonderzoek voor u uitvoeren.

Japanse lessen

Naast het uitvoeren van vertaal- of tolkklussen, kan Moshi Moshi ook Japanse lessen verzorgen voor u of uw medewerkers. Naast het behalen van een basisniveau kunnen we hierbij focussen op bijvoorbeeld zakelijk Japans of het lezen van vakspecifieke teksten. Zoals u van ons gewend bent, is er veel aandacht voor de nuances van de Japanse taal, waardoor u ook de subtiele lagen van een conversatie leert begrijpen.

Detachering

Onze diensten beperken zich niet tot een eenmalig contact. Zo is het mogelijk om onze experts in te huren op basis van detachering. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als u een langlopend project aangaat met een Japanse partner. Een inpandige deskundige op het gebied van de Japanse taal kan dan een mooie toevoeging zijn aan uw team.

Consultancy

Een groot deel van het contact tussen culturen bestaat uit non-verbale communicatie. Wederzijds begrip van gebruiken, etiquette en beleefdheden is daarbij van groot belang voor een succesvol gesprek. De experts van Moshi Moshi hebben jarenlange ervaring met het navigeren tussen Japan en Nederland. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren. Daarnaast wordt er bij Moshi Moshi al jarenlang gewerkt met Total Productive Maintenance (TPM). Als Japans tolk zijn wij bekend met deze materie. Daarnaast kunnen we optreden als consultant binnen uw bedrijf. Bent u benieuwd hoe TPM uw bedrijfsvoering verder kan optimaliseren? Dan kunt u bij ons terecht voor deskundig advies.

Sociale projecten

Als tolken en vertalers Japans proberen wij ons werkveld breed te houden. Zo zijn we veel bezig geweest met sociale projecten. Zo hebben wij ons als vertalers bezig mogen houden met de Paralympische Spelen in Tokio, in samenwerking met het NOC*NSF. Ook sociale projecten rondom extra zorgverlening en regelgeving vallen binnen ons werkveld. Hierdoor wisselt Moshi Moshi ervaring met puur zakelijke teksten en besprekingen graag af met meer beleidsmatige en sociale projecten.

Overige diensten

Moshi Moshi denkt graag mee over dienstverlening die verder gaat dan het tolken alleen. Wij hebben veel ervaring met het doen van veldonderzoek. Daarnaast adviseren we graag over de Japanse cultuur en gebruiken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Naast bovenstaande overige diensten kunt u bij Moshi Moshi ook terecht voor:

Vertaaldiensten

Japanse vertalingen vormen de kern van Moshi Moshi. Van Japans naar Nederlands of Engels en andersom

Tolken

Japanse vertalingen vormen de kern van Moshi Moshi. Van Japans naar Nederlands of Engels en andersom

Lessen Japans

Japanse vertalingen vormen de kern van Moshi Moshi. Van Japans naar Nederlands of Engels en andersom

Moshi Moshi levert topkwaliteit vertalers voor o.a.

Wij helpen u graag met uw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2024 Moshi Moshi Japanse Vertalingen. Alle rechten voorbehouden