Japanse tolk- en vertaaldiensten

Wij verzorgen professionele tolken Japans en vertalingen met behoud van de kleine nuances

Werkwijze

Het motto van Moshi Moshi is: better than it has to be. Dit ziet u terug in ieder aspect van onze tolk- en vertaaldiensten. Onze unieke werkwijze garandeert dat u de beste, meest natuurlijke communicatie bereikt met uw Japanse contactpersonen. Wat maakt Moshi Moshi de beste keuze voor uw vertaal- en tolkopdrachten?

Grondige voorbereiding
De belangrijkste reden dat onze dienstverlening u verzekert van sterke vertalingen, is de uitgebreide voorbereiding die wij in uw opdracht steken. We oriënteren ons op de markt waarin u opereert, stellen ons op de hoogte van het gangbare jargon en verdiepen ons in uw wensen en doelstellingen.

Dankzij deze grondige voorbereiding begrijpen wij niet alleen de hoofdzaken van uw verhaal, maar ook de kleinere nuances en onderliggende ideeën. Zo kunnen wij meer dan alleen uw idee omzetten in een andere taal, maar kunnen wij uw contacten hier echt in meenemen.

Persoonlijk contact
Bij Moshi Moshi geloven we in een persoonlijke aanpak. Graag leren wij u en uw bedrijf kennen, zodat we u op een natuurlijke manier kunnen representeren in het contact met uw Japanse contacten. Voor u heeft dit bovendien als voordeel dat u weet wie uw belangen behartigt in Japan. Hierdoor vestigen we een vertrouwensband, die het mogelijk maakt om de communicatie soepel en natuurlijk te laten verlopen.

Double native standard
De double native standard is gebaseerd op ons grote netwerk van native speakers in zowel Japans als Nederlands. Dit maakt het mogelijk om iedere tekst vanuit twee moedertalen te benaderen. Native speakers beheersen een taal tot in de puntjes en begrijpen de kleinste nuances.

Dit gaat verder dan het kennen van alle woorden in het idioom. Probeer maar eens een woordgrapje te vertalen, of een uitdrukking. Dit zijn de aspecten van taal die leiden tot een prettige, vloeiende communicatie, zonder de stijfheid die vaak gepaard gaat met letterlijke vertalingen. Bij Moshi Moshi kunt u vertrouwen op soepele teksten, die voor beide gesprekspartners klinken als native tekst.

Netwerk van deskundigen
Heeft u een tekst met lastig jargon of technische inhoud? Of wil u graag een vertaler die vanuit Japans kan vertalen naar een andere taal dan Nederlands of Engels? Ook hiervoor kunt u terecht bij Moshi Moshi. Wij koppelen u graag aan een deskundige uit ons netwerk. Met dezelfde optimale dienstverlening die u van ons gewend bent, en voor hetzelfde scherpe tarief.