Japanse tolk- en vertaaldiensten

Wij verzorgen professionele tolken Japans en vertalingen met behoud van de kleine nuances

Over ons

Moshi Moshi staat onder bestuur van Japanoloog René Lourens. Gedurende de jaren heeft het vertaalbureau een breed netwerk opgezet van deskundige freelancers en deskundigen. Indien u op zoek bent naar een Japanse vertaler of tolk, kunt u dus putten uit een rijke hoeveelheid expertise op dit gebied. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste vertaler vindt.

Moshi Moshi
Better than it has to be. Constant verbeteren en blijven leren, om zo tot de allerbeste uit te groeien. Vanuit dit gedachtengoed zet Moshi Moshi zich in voor u als klant. In iedere opdracht, hoe klein ook, proberen wij te streven naar excellentie en een klantbeleving die uw verwachtingen te boven gaat.

Onze slogan komt ook terug in onze ‘double native standard’. Vanwege ons rijke netwerk van native speakers in zowel Nederlands als Japans, begrijpen we de nuances van beide talen. Hierdoor kan Moshi Moshi meer doen dan alleen van taal A naar taal B vertalen. Wij spannen ons graag in om beter te zijn dan strikt noodzakelijk, door alle nuances van uw verhaal correct over te brengen. Hierdoor overschrijden we de cultuurgrens en is een natuurlijke communicatie mogelijk.

Hoe werkt het?
Heeft u behoefte aan een Japanse vertaling? Dan bent u bij Moshi Moshi aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Hierbij proberen we altijd verder te kijken dan het vertalen alleen. Van evenementcoördinatie tot cultuurconsultancy, wij staan voor u klaar.

U wordt altijd geholpen door een vertaler of tolk die op de hoogte is van de nuances van uw vakgebied. Wij bereiden ons altijd uitgebreid voor, zodat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en het jargon van uw vakgebied. Op die manier bent u verzekerd van een compleet pakket met kwalitatieve vertalingen.

René Lourens
René Lourens studeerde Japanse Taal en Cultuur aan de Universiteit Leiden. Gedurende en na zijn studie heeft hij uiteenlopende tolk- en vertaalklussen met veel enthousiasme en voldoening uitgevoerd. Dankzij ruim vijftien jaar ervaring als tolk en vertaler bent u verzekerd van betrouwbare, deskundige dienstverlening.

Momo Mikawa
Momo Mikawa studeerde Hongaars aan de Osaka University of Foreign Studies. Daarna rondde ze aan de Universiteit Leiden een master Dutch Studies af, met een specialisatie in het verwerven van een tweede taal. Naast haar vertaalwerk voor Moshi Moshi heeft Momo ook les gegeven aan de Universiteit Leiden. Zij heeft veel kennis in huis over zowel de taal als de culturele achtergrond van Japan.

Contact
Moshi Moshi
Breestraat 15a
2311 CG Leiden
Nederland

U kunt telefonisch contact opnemen via +31 71 737 0354
Via de mail zijn wij bereikbaar via info@japansevertalingen.nl