***Actie! Gratis proefles Japans ***

Wilt u het nieuwe jaar beginnen met iets nieuws, interessants en leuks? Bent u van plan dit jaar Japan te bezoeken? Lessen Japans kan dan een goede uitdaging op voor u zijn!

Moshi Moshi biedt naast tolken en vertalers Japans ook lessen Japans in het Nederlands aan.
Onze lerares is een Japanse moedertaalspreker met rijke kennis en ervaring in het gebied van onderwijs en tweedetaalverwerving. Ze geeft lessen Japans die zowel geschikt voor kinderen als volwassenen en past haar lesmethode aan op wat het beste bij u of uw kind past.

Bent u nog maar een beginner? Zelfs als u nog geen woord Japans kent, bent u van van harte welkom bij ons! Wij nemen de tijd om u stapje voor stapje wegwijs te maken in het aanleren van deze mooie taal.

Ook als u al Japans spreekt en uw Japanse vaardigheden nog verder wilt verfijnen, of als u een JLPT N3/N2/N1 certificaat wilt behalen? Wij kunnen u hier ook zeker mee helpen!

Als opening van het nieuwe jaar bieden wij van 3 januari 2024 t/m 31 januari 2024 een gratis proefles Japans aan. U kunt dan rustig kennismaken met de taal en kijken of het bij u past.

U kunt een afspraak maken voor een kennismakingsles via info@japansevertalingen.nl of u kunt ons contactformulier invullen.